Proteíny • Aminokyseliny • Doplnky výživy

Menu

Kontakty

Sídlo spoločnosti:

STILL MASS, s.r.o., Lieskovská cesta 468, 96221, Lieskovec ( budova Inforama )
IČO: 43904769, DIČ: 2022514681, IČ DPH: SK2022514681,
Zapísany v OR OS Banská Bystrica vložka číslo: 14165/S, oddiel Sro
Bankové spojenie: SLSP, IBAN: SK3209000000005145223777, BIC/SWIFT: GIBASKBX

E-mail ohľadom objednávok E-SHOP: info@stillmass-nutrition.sk
Telefón: 0905 812 095

E-mail ohľadom zákazkovej výroby: erdely@stillmass-nutrition.sk
Telefón: 0915 671 171

E-mail na zasielanie faktúr: invoice@stillmass-nutrition.sk
 


 

OBCHODNÁ SPOLUPRÁCA, VÝROBA, ZÁKAZKOVÁ VÝROBA a PORADENSTVO V OBLASTI VÝŽIVY:
Ján Erdély 
konateľ spoločnosti
Telefón: +421 915 671 171
E-mail: erdely@stillmass-nutrition.sk

E-SHOP, REKLAMÁCIE:
Ľubomír Priatka - maďarský jazyk
konateľ spoločnosti
Telefón: +421 905 812 095
E-mail: priatka@stillmass-nutrition.sk

NÁKUP, OBCHODNÁ SPOLUPRÁCA, VEĽKOOBCHOD, VÝROBA PRIVÁTNYCH ZNAČIEK:
Ing. Danka Erdélyová - anglický jazyk
Telefón: +421 903 805 125
E-mail: erdelyova@stillmass-nutrition.sk

 


 

Prevádzka:
STILL MASS, s.r.o., Lieskovská cesta 468, 962 21, Lieskovec

Prevádzková doba:
Po. - Pia. 7:oo - 16:3o

Zodpovedný vedúci E-SHOP:
Ľubomír Priatka
Telefón: +421 905 812 095
E-mail: priatka@stillmass-nutrition.sk

 


 

Orgán dozoru:

Inšpektorát Slovenskej obchodnej inšpekcie v Banskej Bystrici pre Banskobystrický kraj
Dolná 46
974 01 Banská Bystrica 1
tel.: 048/412 49 69
e-mail: bb@soi.sk

  • Informácie o objednávkach
    +421 905 812 095
  • Doprava zadarmo
    pri nákupe nad 35 €
  • Tovar na sklade
    expedujeme do 24 hod.
  • Zákaznícky servis
    a starostlivosť
  • Registrácia
    Veľkoobchod

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.