Proteíny • Aminokyseliny • Doplnky výživy

Menu

Palatinóza

Najpredávanejšie
  • Palatinose 2kg - Natural - Na sklade

    Vhodné pre zvýšenie telesného výkonu. Palatinóza je disacharid, jedná sa o isomaltulózu. Čistý, biely, kryštalický prášok odvodený z repného cukru, s prirodzeným profilom sladivosti pripomínajúcim cukor. Hodnota GI je 32 a je to jediný glykemický cukor na báze glukózy, ktorý poskytuje kontrolovaný príjem energie v predĺženom časovom období. Pri konzumácii sacharózy sa hladina glukózy v krvi vracia k pôvodným hodnotám behom jednej hodiny, u Palatinózy to trvá 2 hodiny. Trávenie a vstrebávanie je prakticky kompletné na konci tenkého čreva. Ak je úplne a pomaly strávená, dodáva telu energiu plnú sacharidov (4 kcal/g) po dlhšiu dobu, čo má vplyv na pomalý, celkove nižší vzostup krvného cukru. Jej nízky GI umožňuje vyšší podiel energie získanej zo spaľovania tukov, v porovnaní s dostupnými sacharidmi. Športovci, ktorí používajú sacharidy na vytrvalostný tréning, požitím Palatinózy vyvolajú vo zvýšenej miere oxidáciu tukov, čím šetria svalový glykogén v ľudskom tele. Palatinóza je aj lepšia voľba kalórií pre deti, pretože pri fyzickej aktivite zlepšuje mentálne sústredenie a výkonnosť, nespôsobuje povlak a vznik zubného kazu, čo je v porovnaní s ostatnými cukrami výborná vlastnosť. Práškový nápoj s Palatinózou nevytvára hrudky a zostáva v disperznom stave, s dobrou rozpustnosťou. Je tiež rezistentná na pôsobenie mikróbov a baktérií mliečneho kvasenia, takže je vhodná aj do mliečnych nápojov, pri varení, pečení, do zeleninových a ovocných šalátov a všade tam kde chcete pridať zdraviu prospešný sacharid.
    14,49 € s DPH
    12,08 € bez DPH
Filter produktov
Zobrazenie:
Zoradiť:

Forma Všetko

Výživové hodnoty Všetko

Príchuť Všetko

Pohlavie Všetko

Balenie | Váha Všetko

Cieľ Všetko

Zrušiť filtre
Vhodné pre zvýšenie telesného výkonu. Palatinóza je disacharid, jedná sa o isomaltulózu. Čistý, biely, kryštalický prášok odvodený z repného cukru, s prirodzeným profilom sladivosti pripomínajúcim cukor. Hodnota GI je 32 a je to jediný glykemický cukor na báze glukózy, ktorý poskytuje kontrolovaný príjem energie v predĺženom časovom období. Pri konzumácii sacharózy sa hladina glukózy v krvi vracia k pôvodným hodnotám behom jednej hodiny, u Palatinózy to trvá 2 hodiny. Trávenie a vstrebávanie je prakticky kompletné na konci tenkého čreva. Ak je úplne a pomaly strávená, dodáva telu energiu plnú sacharidov (4 kcal/g) po dlhšiu dobu, čo má vplyv na pomalý, celkove nižší vzostup krvného cukru. Jej nízky GI umožňuje vyšší podiel energie získanej zo spaľovania tukov, v porovnaní s dostupnými sacharidmi. Športovci, ktorí používajú sacharidy na vytrvalostný tréning, požitím Palatinózy vyvolajú vo zvýšenej miere oxidáciu tukov, čím šetria svalový glykogén v ľudskom tele. Palatinóza je aj lepšia voľba kalórií pre deti, pretože pri fyzickej aktivite zlepšuje mentálne sústredenie a výkonnosť, nespôsobuje povlak a vznik zubného kazu, čo je v porovnaní s ostatnými cukrami výborná vlastnosť. Práškový nápoj s Palatinózou nevytvára hrudky a zostáva v disperznom stave, s dobrou rozpustnosťou. Je tiež rezistentná na pôsobenie mikróbov a baktérií mliečneho kvasenia, takže je vhodná aj do mliečnych nápojov, pri varení, pečení, do zeleninových a ovocných šalátov a všade tam kde chcete pridať zdraviu prospešný sacharid.
15,60 € s DPH 14,49 s DPH / ks
12,08 € bez DPH / ks
Na sklade
Obj. čislo: 00106
Produkty: 1 | Aktuálna strana: 1/1
  • Informácie o objednávkach
    +421 905 812 095
  • Doprava zadarmo
    pri nákupe nad 35 €
  • Tovar na sklade
    expedujeme do 24 hod.
  • Zákaznícky servis
    a starostlivosť
  • Registrácia
    Veľkoobchod

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.